Nová cenově dostupná kolekce od Hamiltonu: Khaki Field Quartz

Dostupné, vždy připravené hodinky na dobrodružství osloví ještě více objevitelů ve dvou velikostech a čtyřech barevných variantách. Hamilton Khaki Field Quartz.

Společnost Hamilton je synonymem pro hodinky do terénu díky své pověsti precizního, inovativního a užitného designu. Hodinky Khaki Field Quartz jsou jednoduché a robustní, ale přesto esteticky výrazné a představují dokonalost v jednoduchosti. Nová kolekce nabízí dvě varianty velikosti – 33mm a 38mm – pro všestrannost a pro oslovení stále rostoucí základny fanoušků.

Hodinky Khaki Field Quartz byly inspirované hodinkami Hamilton G.S. („General Service“), které se vyráběly v 60. letech 20. století pro nevojenský personál britské vlády. Mezi originální designové prvky, přítomné v nejnovější kolekci Khaki Field Quartz, patří číselník optimalizovaný pro čitelnost a kontrast. Povlak Super-LumiNova® na ručičkách, indexech a číslicích je k dispozici jak v zářivě bílé, tak v zelené barvě připomínající radium používané do 70. let 20. století.

Barevná paleta nové kolekce Khaki Field Quartz je poctou vojenskému stylu a vychází ze služebních uniforem.

Bílé a černé číselníky jsou kombinované s olivově zeleným NATO řemínky s hnědými koženými poutky. Celomodrá varianta má modrý číselník s odpovídajícím modrým řemínkem NATO. Mezitím si zcela zatemněná verze s černým ciferníkem a černým řemínkem NATO zachovává jemný půvab. Ožívá díky záři povrchové úpravy Super-LumiNova® připomínající radium.

Khaki Field Quartz je spolehlivý a odolný společník připravený na dobrodružství. Přístupná cena osloví každého, kdo hledá hodinky Hamilton s opravdovým charakterem hodinek do terénu.

O značce Hamilton

Společnost Hamilton byla založená v roce 1892 v Lancasteru v Pensylvánii a vytváří hodinky s jedinečnou rovnováhou mezi autenticitou a inovací. Jejich hodinky synchronizovaly první železnice a udržovaly čas pro letecké průkopníky a americké vojáky. Hodinky Hamilton, výrobce hodinek pro filmaře, se objevily ve více než 500 filmech a televizních pořadech, přičemž zakázkové kusy hrály klíčovou roli v několika hollywoodských trhácích. Společnost Hamilton, která se snaží prostřednictvím svých hodinek utvářet autentické postavy a dějové linie, navrhla první značkové hodinky, které se objevily ve videohře. S trvalým důrazem na řemeslné zpracování a přesnost uvedla společnost Hamilton v roce 1957 na trh první elektrické hodinky na světě a v roce 1970 první digitální hodinky s LED diodami. Společnost Hamilton, člen skupiny Swatch Group, světového lídra v oblasti výroby a distribuce hodinek, ve svých současných kolekcích spojuje amerického ducha s pravou švýcarskou precizností.

Technické specifikace hodinek Hamilton Khaki Field Quartz

Pouzdro33mm nebo 38mm pouzdro z nerezové oceli
Výška pouzdra7.5 mm
Lug-to-lug18 mm
ČíselníkBílý/modrý/černý číselník
RučkyČerné hodinové, minutové a vteřinové ručičky se starou radiovou barvou Super-LumiNova®/ Bílé hodinové, minutové a vteřinové ručičky s bílou Super-LumiNova®/ Bílé hodinové, minutové a vteřinové ručičky se zelenou Super-LumiNova®/ Bílé hodinové, minutové a vteřinové ručičky se starou radiovou barvou Super-LumiNova®/
StrojekQuartz
ŘemínekKhaki zelený řemínek NATO/ Modrý textilní řemínek NATO/ Černý textilní řemínek NATO
SklíčkoSafírové
Voděodolnost50m

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru