RADO True Square Open Heart Limited Edition „Checkmate“

Dvoubarevný černobílý „šach mat“

Společnost Rado v průběhu let oslnila milovníky hodinek po celém světě svými špičkovými keramickými hodinkami. Značka pravidelně doplňuje svou již tak širokou paletu o nové odstíny svého charakteristického materiálu. Vše však začalo dvěma klasickými barvami, černou a bílou. Nyní je čas přivítat něco zcela jiného: limitovanou edici Rado True Square ve dvou provokativních dvoubarevných interpretacích, vůbec poprvé v černé a bílé barvě. Díky plně high-tech keramické konstrukci, výraznému čtvercovému tvaru, designu Open Heart a diamantovým hodinovým indexům (ano, jsou zde bílé a černé diamanty) si tyto hodinky nikdy nespletete s jinými a byly navržené tak, aby upoutaly každý pohled v místnosti. Každá z referencí byla vyrobená v sérii omezené na 888 kusů.

Přiznejme si to. Na černé a bílé je něco téměř mystického. Jsou ve vzájemném kontrastu, ale když spolu fungují, dějí se úžasné věci. Vezměte si střídání políček na šachovnici a přesnou souhru černých a bílých figurek. Hru králů (a dam) definuje přesnost a téměř nepopsatelná krása. Což nás přivádí zpět ke dvěma novým dvoubarevným hodinkám Rado True Square Limited Edition.

Tyto svůdné modely v černé a bílé barvě jsou vůbec prvními dvoubarevnými referencemi v kolekci True Square Open Heart, která již sklidila velký ohlas. Jsou vyrobené z high-tech keramiky – charakteristického materiálu značky Rado. Výraznou vizuální přitažlivost každého modelu dotváří hodiny označené osmi diamanty Top Wesselton a čtyřmi černými diamanty. Pojďme se s novými hodinkami seznámit.

True Square Automatic Open Heart Diamonds Limited Edition (R27086752)

První z nich nabízí černé high-tech keramické monoblokové pouzdro a korunku na leštěném černobílém high-tech keramickém náramku. Na víčku z černého PVD pískovaného titanu je vyrytý nápis LIMITED EDITION ONE OUT OF 888. Safírové sklíčko nabízí pohled na kruhový strojek se zrnitým dekorem, který hodinky pohání.

Černobílý vertikálně kartáčovaný číselník se vyznačuje osmi plně broušenými diamanty Top Wesselton a čtyřmi černými diamanty pro označení hodin. Na číselníku Open Heart vynikají také fazety v barvě rhodia, černá vnitřní luneta a známý pohyblivý symbol kotvy Rado v barvě rhodia na černém pozadí. Prezentaci doplňují stříbrně tištěná loga Rado a černě tištěné logo Automatic. Ručičky v barvě rhodia jsou opatřené černou dýhou a bílým povrchem Super-LumiNova®.

True Square Automatic Open Heart Diamonds Limited Edition (R27073752)

Druhé hodinky mají bílé monoblokové pouzdro a korunku z high-tech keramiky a jejich náramek – rovněž z leštěné high-tech keramiky – je bílo-černý. Pískované titanové víčko je opatřené safírovým sklíčkem a speciální rytinou s nápisem LIMITED EDITION ONE OUT OF 888.

Stejně jako jejich černý protějšek má černobílý vertikálně kartáčovaný číselník zvýrazněný osmi bílými plně broušenými diamantovými hodinovými indexy a čtyřmi černými. Sdílí také některé další estetické kódy, které definují úžasný číselník: zkosení v barvě rhodia, černou vnitřní lunetu a výrazný pohyblivý symbol kotvy v barvě rhodia na kontrastním černém pozadí. A jejich identitu potvrzují stříbrně tištěná loga Rado a černě tištěná loga Automatic.

Oba tyto nové odvážné modely True Square Open Heart jsou poháněné automatickým strojkem Rado R734, který poskytuje působivou 80hodinovou rezervu chodu. Jsou vybaveny antimagnetickou vlásenkou Nivachron™. Díky konstrukci číselníku s „otevřeným srdcem“ a průhledné zadní straně pouzdra je strojek hrdě vystavený a vyznačuje se kruhovým zrnitým dekorem. Pouzdro strojku je opatřené atraktivním vzorem Côte de Genève. Hodinky jsou dodávané s certifikátem limitované edice a certifikátem drahých kamenů. Jsou vodotěsné do 50 metrů (5 barů).

Rado True Square Open Heart odvážně vyjadřují bezchybné, téměř nevyhnutelné partnerství černé a bílé barvy. Zmínili jsme vznešenou symetrii šachovnice a černé a bílé figurky, které se po ní cíleně pohybují. Dá se říci, že si Rado s novými hodinkami udržuje status velmistra a posouvá svou vlastní hru do míst, kde ještě nikdo nebyl. Nyní jste na tahu vy.

Technické specifikace

StrojekRado kalibr R734, automatický, 25 kamenů, 3 ručičky, 80hodinová rezerva chodu, antimagnetická vlásenka Nivachron™, překračuje standardní požadavky na testování od 3 do 5 poloh pro vyšší přesnost, otevřené srdce s kruhovým dekorem zrna, držák strojku zdobený Côte de Genève.
PouzdroSpeciální gravírované víčko: Ploché safírové sklíčko s antireflexní vrstvou na obou stranách Vodotěsnost do 5 barů (50 m).
R27073752 – Bílé high-tech keramické pouzdro a korunka, monobloková konstrukce Pískované titanové zadní pouzdro se safírovým sklem
R27086752 – Černé pouzdro a korunka z high-tech keramiky, monobloková konstrukce víčko z titanu pískovaného černým PVD se safírovým sklem
ČíselníkČernobílé vertikální kartáčování s fazetami v barvě rhodia
Jubilé 0,0716 karátu
8 diamantů, 110/115, Top Wesselton, VS-SI, plný brus a 4 diamanty, 110/115, černé, plný brus.
Černobílá tištěná minutová stopa
Černě zbarvená vnitřní luneta
Rhodiovaný pohyblivý symbol kotvy na černém pozadí
Stříbrný potisk loga Rado a Automatic
RučkyRhodiová barva s černou dýhou a bílou Super-LumiNova®
Vteřinová ručička v barvě rhodia
NáramekMotýlová spona
R27073752 – Leštěná bílá a černá high-tech keramika
R27086752 – Leštěná černá a bílá high-tech keramika
Rozměry38.0 x 44.2 x 9.7 (ŠířkaxDélkaxVýška v mm)

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru